Hinnasto

Ihonhoito

Reiko Basic kasvohoito 45 min | 95 €
  Erityisen kosteuttava ja hemmotteleva kasvohoito kaikille ihotyypeille. Hoito alkaa lämpimällä kasvo kompressilla sekä pitkällä ja rentouttavalla kaksivaiheisella alkupuhdistuksella. Kasvojen lisäksi käsitellään myös kaula ja dekoltee alue. Kasvoille levitetään paksu, korjaava ja uudistava kuorintanaamio. Naamion aikana saat rentouttavan pää-, niska- ja hartiahieronnan. Naamio poistetaan kuumilla pyyhkeillä ja ihollesi levitetään sopiva seerumi. Hoito täydentyy kosteuttavaan kasvonaamioon, joka hierotaan rentouttavin liikkein kasvoille ja kaulalle. Hoito päättyy kosteusvoiteeseen ja akupainalluksiin. Suosittelemme tätä rentouttavaa hemmotteluhoitoa, kun ihosi kaipaa tehokosteutusta.
Reiko Lifting touch start 60 min | 140 €
  Ensimmäisen hoitokerran jälkeen suosittelemme jatkohoidoksi Lifting touch -sarjahoitoa, kysy hoitajaltamme sinulle sopiva sarjahoitojen väli. Uutuushierontahoito sisältäen kasvohoidon! Tähän hoitoon on yhdistetty kahta eri tehokasta hierontatekniikkaa: myofaskiaalinen sekä buccal. Hoidon tuloksena saat välittömästi napakan ja kiinteän tunnun ihoosi. Hoito poistaa nesteitä, turvotusta ja kirkastaa ihon. Huomaa, että hierontatekniikka saattaa tuottaa vähän kipua ensimmäisellä hoitokerralla, etenkin jos lihakset ovat kovin jumissa. Tämä on normaalia. Hoito alkaa lämpimällä kompressilla ja alkupuhdistuksella. Kasvoille ja kaulalle levitetään kuorintanaamio, joka poistetaan lämpimillä pyyhkeillä ja viimeistellään Bambu kasvovedellä. Kasvoille ja kaulalle taputellaan ampulli ja hierontaosuus alkaa. Myofaskiaalinen ja buccal-hieronta tehdään dekolteelle, kaulalle, kasvoille sekä hierotaan purulihakset suun sisäpuolelta. Kosteuttavan ja rauhoittavan naamion vaikutusaikana saat rentouttavan päähieronnan. Hoito päättyy rentoutuneeseen olotilaan.
Reiko Lifting touch sarjahoito 40 min | 75 €
  Huom! Tämän sarjahoidon voi tehdä vain mikäli olet käynyt Lifting touch start -hoidossa (60 min).Tehokas ja muokkavaa myofaskiaalinen ja buccal-hieronta tehdään dekolteelle, kaulalle, kasvoille sekä hierotaan purulihakset suun sisäpuolelta. Hoito valitaan Reiko Lifting touch -hoidon sarjahoidoksi tehostaen vaikutuksia pitkäkestoisesti.
Reiko Gua Sha 50 min | 110 €
  Tämä signaturehoitomme alkaa Reikon aloitusrituaalilla: lämpimillä kasvopyyhkeillä ja rentouttavalla kasvojen, kaulan ja rintakehän puhdistuksella. Pitkän alkupuhdistuksen jälkeen rentoudut ennen varsinaista hoidon alkua. Hoitoon sisältyy kuona-aineita ja kuollutta pintasolukkoa poistava tehokas kuorinta, jonka jälkeen iho on valmis vastaanottamaan hoitavat öljyt ja kasvojen Gua Sha -käsittelyn, jolla on rentouttava, nesteitä poistava ja verenkiertoa vilkastava vaikutus. Hoitoon yhdistellään erilaisia gua sha kiviä ja lastoja. Kasvoille levitetään gua sha käsittelyn jälkeen syväkosteuttava ja kiinteyttävä naamio, jonka aikana hierotaan rintakehä, niska ja pää.
Reiko X Toskani All inclusive kasvohoito 65 min | 150 €
  Tehokkaaksi, mutta silti hellävaraiseksi suunniteltu Reiko X Toskani All inclusive kasvohoito on kokonaisvaltainen ja rentouttava. Hoitoon sisältyy tehokkaita hoitovaiheita, kuten Toskani-hoitosarjan energisoiva syväpuhdistus, ravitsevan ja korjaava naamion, jonka vaikutusaikana aikana saat rentouttavan pää-, niska- ja hartiahieronnan. Hoito jatkuu 20 min ultraäänihoitovaiheella, jonka alle valitaan ihollesi sopiva tehoampulli. Hoitovaihe kosteuttaa ja napakoittaa ihoa poistaen ikääntymisen merkkejä. UÄ-hoidon lymfaattinen vaikutus tehostaa aineenvaihdunnan kiihtymistä ja kuona-aineiden poistumista. Lopuksi iholle leviteään pehmeä ja kosteuttava voidenaamio, jonka aikana ihana hieronta jatkuu. Hoito on kaikille ihotyypeille sopiva. Hemmotteleva, hypnoottinen ja hierontapainotteinen.
Reiko X Neostrata 60 min | 170 €
  Reiko X Neostrata on räätälöity ihonhoito kokonaisuus. Hoito voi olla voimakkaasti uudistava, rauhoittava, tasapainoittava tai kirkastava. Hoitoon sisältyy ihania hierontaosuuksia, Neostratan erikoiskuorinta, korjaava ultraääni/Rf laiteosuus. Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja rentouttava ihonhoitokokemus. Sopii hyvin myös rosacea-, akne- tai hyvin herkälleiholle.
Reiko All Inclusive Skin Renewal treatment 105 min | 310 €
  Reiko All Inclusive Skin Renewal yhdistää Reikon tehokkaimmat hoidot samaan pakettiin! Tehokkaasti ihoa uudistava ja muokkaava sekä hypnoottisesti rentouttava hoitokombo. Hoito sisältää Toskani Dermapenin kolmen eri cocktailyhdistelmällä. Mukana muun muassa hyaluronihappo, peptidejä ja antioksidantteja. Hoidossa neulataan kasvot,silmänympärys, huulet ja kaula. Mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava. Neulauksen jälkeen ihoa hemmotellaan rauhoittavalla naamiolla, jonka aikana saat kokea Reikon Signature hieronnan selälle ja hartioille. Naamion jälkeen rauhoittunut iho valmistellaan Led-valoterapiaan, jonka aikana teemme taivaallisen rentouttavan jalkojen paineluterapian. Lopuksi kasvoja hemmotellaan kiinteyttävällä RAdiofrekvenssi-tehoidolla. Tämä osuus hoidosta on hypnoottisen rauhoittava, kosteuttava ja ihoa uudistava. Radiofrekvenssi vilkastuttaa myös kasvojen verenkiertoa. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka nostaa kudoksen sisäistä lämpötilaa. Radiofrekvenssin energia vaikuttaa mm.kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoimalla, ihoa kiinteyttäen ja vahvistaen.
Nuorten kasvohoito - Reiko Deep Cleansing for Young Skin 40 min | 90 €
  Ensimmäinen kasvohoitokokemus! Reikon suosittu ja pidetty kasvohoito on räätälöity nuoren iholle ja ihonhoidon alkumetreille. Kasvohoidon yhteydessä opetamme, miten ihoa kuuluu hoitaa ja miten ylläpitää kuulautta ja ihon terveyttä myös kotona. Ihonhoidon tulisi olla yhtä itsestään selvää kuin hampaiden pesun! Hoito tehdään Toskanin tai Exuviancen tuotteilla ja siihen kuuluu alkupuhdistus, iholle sopiva kuorinta, kevyt mekaaninen puhdistus, seerumi ja naamio sekä rentouttava hieronta. Hoidon kesto 35-40 min riippuen puhdistuksen kestosta. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa hyvien tulosten saamiseksi.
Reiko Deep Cleansing treatment 60 min | 155 €
  Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka sisältää pitkät hieronnat sekä useamman tehokkaan hoitovaiheen. Kuten AHA-kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ultraäänellä sekä mekaanisen puhdistuksen. Hoidon viimeistelee erikoisnaamio ja kosteustippa joka kosteuttaa, suojaa ja puhdistaa. Hoitoon sisältyy Reikon signature hierontaa ja hoitovaiheet nivoutuu hypnoottisesti yhteen hierontatekniikoilla. Lämmin suositus jos ihosi kaipaa puhdistusta ja kirkastusta!
Reiko All Inclusive Ritual 75 min | 180 €
  Täydellisen rentoutumisen kattava hoitopaketti sisältää jalka- ja selkähierontahoidot sekä Gua sha -kasvohoidon. Upea hemmottelulahja! Hoito alkaa selän ja jalkojen kuivaharjauksella sekä lämpökompresseilla. Tämän jälkeen rentouttava öljyhieronta ja jaloille syväkosteuttava naamio. Hoito jatkuu Gua sha -kasvohoidolla. Pitkän alkupuhdistuksen aikana rentoudut ennen varsinaista hoidon alkua. Hoitoon sisältyy kuona-aineita ja kuollutta pintasolukkoa poistava tehokas kuorinta, jonka jälkeen iho on valmis vastaanottamaan hoitavat öljyt ja kasvojen Gua Sha -käsittelyn, jolla on rentouttava, nesteitä poistava ja verenkiertoa vilkastava vaikutus. Hoitoon yhdistellään erilaisia gua sha kiviä. Kasvoille levitetään gua sha käsittelyn jälkeen syväkosteuttava ja ravitseva naamio, jonka aikana hierotaan rintakehä, niska ja pää.
Reiko Glow 35min | 99 €
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan <3 Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.

HydraFacial Signature -kasvohoito 30 min | 120€
  Puhdistava ja kivuton kasvohoito, jossa kuorinnan jälkeen huokoset imetään epäpuhtauksista tyhjiksi alipainetta hyödyntävällä patentoidulla HydraFacial-laitteella tehostaen seerumien imeytymistä ja vaikutusta. Vaikutus välittömästi hoidon jälkeen ja iho säilyy puhtaampana pidempään. Hoitoon sisältyy Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta. Suosittelemme tätä hoitoa kun ihosi kaipaa kevyttä puhdistusta ja kuulautta. Sopii kaikille ihotyypeille.
HydraFacial Clarifying -kasvohoito 45 min | 160 €
  Syväpuhdistava kasvohoito, joka tyhjentää huokoset epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Hoito sisältää tehokkaan GlySal-happokuorinnan, joka vähentää talintuotannon lisäksi pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Hoitoon sisältyy Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta. Suosittelemme hoitoa tasaisemman ihonvärin saavuttamiseksi ja tehokkaaksi puhdistushoidoksi. Sopii kaikille ihotyypeille.
HydraFacial Age Refinement kasvohoito 45 min | 185€
  Syväpuhdistava kasvohoito, joka tyhjentää huokoset epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Hoidossa DermaBuilder-peptidiampulli sekä tehokas GlySal-happokuorinta aktivoivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Suosittelemme hoitoa, kun ihosi kaipaa kiinteytystä, hehkeyttä ja kuulautta. Sopii kaikille ihotyypeille.
HydraFacial All Inclusive Platinum 80 min | 265 €
  Täydellinen ja kattava kasvohoito HydraFacialin tapaan! Pitkäkestoisen vaikutuksen antava hoito sisältää kuona-aineiden poiston lymfaterapian avulla, ihon syväkuorinnan happokuorinnalla, ihohuokosten tehokkaan tyhjennyksen patentoidulla HydraFacial-laitteella sekä ihon kosteututuksen tehoampullilla. Hoito viimeistellään Reikon rentouttavalla hieronnalla ja patentoidulla LED-valoterapialla, jolla on ihovaurioita korjaava vaikutus.
Hydrafacial X Dr. Paul Nassif 45 min | 195 €
  Uutuushoito Reikossa - All Star Treatment suoraan Hollywoodista! Kosteuttaa, korjaa ja saa ihon hehkumaan. Hoidossa ihon huokoset tyhjennetään epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen myös tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Uutuushoidossa NassifMD Hydraglucan boosteri sisältää mm. Hyaluronihappoa, glukaania ja betaiinia, jotka korjaavat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, ihoa nuorentaen ja suojaten. Tehoaine myös kosteuttaa ja saa ihon hehkumaan! Hoito sisältää myös tehokkaan GlySal-happokuorinnan, joka vähentää talintuotannon lisäksi pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Hoidon kesto 45 min.
Hydrafacial X JLO Glow 45 min | 195 €
  Uutuushoito Reikossa - suoraan Hollywoodista! Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa ja saa iholle mielettömän GLOW:n. Hoidossa ihon huokoset tyhjennetään epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen myös tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Uutuushoidossa JLO Beauty Glow buusterin sisältämä Oliivin lehtiuute, fermentoidut rohtouutteet, Niasiiniamidi sekä Hyaluronihappo-yhdiste takaavat iholle välittömän kosteuden, ihon värin tasoittumisen ja upean glown joka kestää pitkään Hoito sisältää myös tehokkaan GlySal-happokuorinnan, joka vähentää talintuotannon lisäksi pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Hoitoon sisältyy myös Reikon Signature hierontaosuus. Hoidon kesto 45 min.VINKKI: Täydellinen hoito ennen tärkeää tapahtumaa!
Reiko Deep Cleansing for Young Skin 35-40 min | 90 €
  Ensimmäinen kasvohoitokokemus! Reikon suosittu ja pidetty kasvohoito on räätälöity nuoren iholle ja ihonhoidon alkumetreille. Kasvohoidon yhteydessä opetamme, miten ihoa kuuluu hoitaa ja miten ylläpitää kuulautta ja ihon terveyttä myös kotona. Ihonhoidon tulisi olla yhtä itsestään selvää kuin hampaiden pesun! Hoito tehdään Toskanin tai Exuviancen tuotteilla ja siihen kuuluu alkupuhdistus, iholle sopiva kuorinta, kevyt mekaaninen puhdistus, seerumi ja naamio sekä rentouttava hieronta. Hoido kesto 35-40 min riippuen puhdistuksen kestosta. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa tehokkaiden tulosten saamiseksi.
Reiko Deep Cleansing treatment 60 min | 155 €
  Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka sisältää pitkät hieronnat sekä useamman tehokkaan hoitovaiheen. Kuten AHA-kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ultraäänellä sekä mekaanisen puhdistuksen. Hoidon viimeistelee erikoisnaamio ja kosteustippa joka kosteuttaa, suojaa ja puhdistaa. Hoitoon sisältyy Reikon signature hierontaa ja hoitovaiheet nivoutuu hypnoottisesti yhteen hierontatekniikoilla. Lämmin suositus jos ihosi kaipaa puhdistusta ja kirkastusta!
Hydrafacial selänpuhdistus 45 min | 130 €
  Puhdistava ja kivuton selän puhdistuhoito, jossa kuorinnan jälkeen ihon huokoset imetään epäpuhtauksista tyhjiksi alipainetta hyödyntävällä patentoidulla HydraFacial-laitteella tehostaen seerumien imeytymistä ja vaikutusta. Vaikutus välittömästi hoidon jälkeen ja iho säilyy puhtaampana pidempään. Tarvittaessa selän mekaaninen puhdistus.
Mekaaninen ihonpuhdistus 50 min | 110 €
  Mekaaninen puhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorintahoito, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.
  Hoitoon sisältyy alkupuhdistus ja lämmin kompressi. AHA-happokuorinnan aikana tehdään rentouttava päähieronta. Mekaanisessa puhdistuksessa käsitellään koko kasvot, tehostetusti epäpuhtaudet. Kasvovesi ja seerumi edeltävät loppuvaihetta, jossa rauhoittavan naamion vaikutusaikana toisessa hierontavaiheessa käsitellään niska, hartiat ja pää. Hoito päätetään loppuvoiteella.
  Suosittelemme iholle, joka kaipaa tehokasta, mutta hellävaraista ihonpuhdistusta. Lopputulos on kirkas, pehmeä ja puhdas. Olo on hoidon jälkeen rentoutunut.

Reiko X Neostrata 60 min | 170 €
  Reiko X Neostrata on räätälöity ihonhoito kokonaisuus. Hoito voi olla voimakkaasti uudistava, rauhoittava, tasapainoittava tai kirkastava. Hoitoon sisältyy ihania hierontaosuuksia, Neostratan erikoiskuorinta, korjaava ultraääni/Rf laiteosuus. Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja rentouttava ihonhoitokokemus. Sopii hyvin myös rosacea-, akne- tai hyvin herkälleiholle.
Toskani MesojectGun Exclusive-kasvohoito 75 min | 240€
  Suositun Mesojectgun Basic hoidon lisäksi tullut uutuushoito: Mesojectgun Exclusive hoito on Basic hoitoa kokonaisvaltaisempi. Exclusive hoito eroaa Basic hoidosta siten, että se sisältää joko Toskanin Medikaalisen kuorinnan tai Duosomal kuorinnan. Riippuen ihon indikaatioista. Hoitoon sisältyy myös Mesojectgun Basic hoitoon poiketen erilaiset cocktail seokset sekä Mesojectgun laiteosuudessa erilaisen hoito-ohjelman. Exclusive hoidolla on erilaisia hoito-ohjelmia mm. Anti-agneing hoitoihin, akneen, rosaceaan, hyperpigmentaatioon. Reiko suosittelee aloittamaan tällä hoidolla ja siirtymään Basic hoitoon ylläpitona.
Dermapen-mikroneulaushoito kasvoille ja huulille hyaluronihapolla 60 min | 249€
  Dermapen-mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava hoito. Hoidossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä mikrokanavia käynnistäen ihon oma korjausprosessi. Hoidossa käsitellään kasvojen, silmänympärysihon ja kaulan lisäksi myös huulet. Hoito sisältää lisäksi Toskani-sarjan alkupuhdistuksen, energisoivan kuorinnan, naamion ja voiteet. Hoitoon kuuluu puhdas hyaluronihappococktail, joka täyttää mm. juonteita, pehmentää arpia, napakoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Hyaluronihappococktailin voimakkaasti kiinteyttävä vaikutus kestää jopa 3-6kk. Hyaluroniappo antaa täyteläisyyttä huulille ja korostaa niiden muotoa luonnollisesti.
  Hoitoon kuuluu lisäksi Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta.
Dermapen mikroneulaushoito kasvoille, Toskani 60 min | 215 €
  Dermapen-mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava hoito. Hoidossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä mikrokanavia käynnistäen ihon oma korjausprosessi. Hoidossa käsitellään kasvot, silmänympärysiho ja kaula. Hoito alkaa lämpimällä kompressilla ja Toskanin alkupuhdistuksella, jonka jälkeen kasvoille ja dekolteealueelle tehdään ihastuttava kanelia ja inkivääriä sisältävä syväpuhdistusvaihe. Ihoa analysoiden tehdään suunnitelma tehoainecocktailista, jota käytetään neulausosuudessa. Rahoittava okluusionaamio tehostaa hoidon vaikutusta ja sulkee ihon pinnan tehostaen hoidon vaikutusta. Naamion vaikutusaikana saat Reikon palvelukonseptin mukaisen 15 minuutin niska/hartiahieronnan. Hoito päättyy loppuvoiteen levitykseen.
Dermatude metaterapia 45 min | 187€
  Dermatude metaterapia tarkoittaa luonnollista tapaa kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria turvallisesti häivyttäen ryppyjä ja juonteita. Ihon pintaan tehdään patentoidulla hoitopäällä tuhansia, mikroskooppisen pieniä ja tarkkoja kanavia, jotka aktivoivat kehon luonnollisen korjautumismekanismin käynnistäen kollageenintuotannon. Hoidon aikana vaikuttavia aineita syötetään syvemmälle solutasolle antamaan ravinteita. Hoitoon sisältyy kasvojen, kaulan ja silmänympärysihon mikroneulauksen lisäksi alkupuhdistus, kevyt kuorinta, naamio sekä loppuvoide. Hoitoon kuuluu Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta.
Reiko All Inclusive Skin Renewal treatment 110min | 310€
  Reiko All Inclusive Skin Renewal yhdistää Reikon tehokkaimmat hoidot samaan pakettiin! Tehokkaasti ihoa uudistava ja muokkaava sekä hypnoottisesti rentouttava hoitokombo. Hoito sisältää Toskani Dermapenin kolmen eri cocktailyhdistelmällä. Mukana muun muassa hyaluronihappo, peptidejä ja antioksidantteja. Hoidossa neulataan kasvot,silmänympärys, huulet ja kaula. Mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava. Neulauksen jälkeen ihoa hemmotellaan rauhoittavalla naamiolla, jonka aikana saat kokea Reikon Signature hieronnan selälle ja hartioille. Naamion jälkeen rauhoittunut iho valmistellaan Led-valoterapiaan, jonka aikana teemme taivaallisen rentouttavan jalkojen paineluterapian. Lopuksi kasvoja hemmotellaan kiinteyttävällä Radiofrekvenssi-tehoidolla. Tämä osuus hoidosta on hypnoottisen rauhoittava, kosteuttava ja ihoa uudistava. Radiofrekvenssi vilkastuttaa myös kasvojen verenkiertoa. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka nostaa kudoksen sisäistä lämpötilaa. Radiofrekvenssin energia vaikuttaa mm.kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoimalla, ihoa kiinteyttäen ja vahvistaen.
Reiko Glow 35 min | 99€
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan. Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.
Medikaalinen (neulaton) mesoterapia 60 min | 165€
  Kiinteyttävä, kosteuttava, voimakkaasti korjaava ja uudistava hoito sopii lähes kaikille. Hoito pysyy yksilöllisenä ja räätälöitynä mesoterapia- cocktail yhdistelmien, sekä erikoisnaamion vuoksi. Toskanin medikaalisia ja farmaseuttisia eri cocktaileja yhdistelmällä saadaan jokaiselle iholle täysin oma tehotiiviste. Mikroneulauksen hyödyt, mutta ilman ihonpinnan rikkomista. Sen lisäksi mm. mikroverenkiertoa parantava vaikutus, lihaksia stimuloiva sekä lymfakiertoa aktivoiva teho. Hoito on tehokas, mutta hemmotteleva ja sisältää myös niska-hartia hieronnan. Halutessasi hoidosta vielä tehokkaamman voit lisätä siihen Toskanin medikaalisen happokuorinnan; 50/70 eur. Huom! Ainoastaan käpylän toimipisteellä
Kiinteyttävä RF-laitehoito 60 min | 180€
  Rentouttavalla ja tehokkaalla Radiofrekvenssi laitehoidolla saa upean glown ja kimmoisuuden jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoito on kokonaisvaltainen ja sisältää myös Reikon aloitusrituaalin, sekä signature hieronnan. Hoito alkaa lämpimillä kääreillä, ja Toskanin kaksivaiheisella puhdistus- ja kuorintaosuudella. Kuorintaosuuden jälkeen ihollesi valitaan sopiva cocktail seos ja alkaa laiteosuus. Laiteosuus on pitkä, miellyttävän tuntuinen, lämpöinen ja hypnoottinen. RF -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka nostaa kudoksen sisäistä lämpötilaa. Radiotaajuus energia vaikuttaa mm.kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoimalla, ihoa kiinteyttäen ja vahvistaen. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja ihon sävy tasoittuu. Hoidon johdosta solukalvojen läpäisevyys paranee jolloin aktiiviaineita saadan kuljetettua syvämme ihoon. Radiotaajuuden tuottama lämpö parantaa verenkiertoa, jolla on myös ihon uudistumista aktivoiva vaikutus. Myös kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin lämmön ansioista. Ihosta tulee ihanan napakka, tasainen, pehmeä, syväkosteutettu ja kimmoisa. Hoidossa käsitellään kasvot, silmänympärysiho ja kaula. Hoidon kruunaa Toskanin okkluusionaamio ja pitkä hieronta. Vinkki: Lisätehoa medikaalisella kuorinnalla hoidon yhteydessä +50e

Toskani DuoSomal -happokuorinta 40 min | 110 €
  Uutuushoito! DuoSomal Tech® -teknologialla saavutetaan ihoa uudistava kaksoisvaikutus. Vapaana oleva happo antaa välittömän ihon pintaa uudistavan vaikutuksen ja liposomiin kapseloitu happo imeytyy kohdistetusti syvemmälle ihoon edistäen ihon uusiutumista. Hoito alkaa lämpimällä kompressilla ja alkupuhdistuksella. Ennen kuorintahoitoa kasvoille ja dekolteealueelle tehdään ihastuttava kanelia ja inkivääriä sisältävä syväpuhdistusvaihe. Hoito jatkuu DuoSomal-happokuorintaan, sisältäen kaksi DuoSomal-happohelmeä, jotka valitaan ihosi tarpeiden mukaan. DuoSomal-kuorintahoidot sopivat kaikille ihotyypeille sekä jokaiseen vuodenaikaan. Jo yksi hoito antaa ihoa pehmittävän ja elävöittävän vaikutuksen ilman tyypillisiä kuorintahoitojen sivuvaikutuksia (kuten hilseilyä tai ihon punoitusta). Viiden kerran sarjahoidolla saavutetaan tehokkaita hoitotuloksia täysin turvallisesti. Hoito sisältää jopa 2 x 10 min rentouttavaa hierontavaihetta – lupa nauttia!
Toskani medikaalinen kuorinta 45 min | 130 / 160 €
  Hoito sisältää Toskani valmistelevan antioksidanttikuorinnan, tehokkaan medikaalisen kuorinnan, okluusionaamion ja iholle imeytettävän tehoaine-cocktail-yhdistelmän, jonka kosmetologi määrittelee ihon kunnon ja hoitotavoitteen mukaan. Toskanin medikaaliset kuorinnat ovat tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide hoidettaessa pigmenttimuutoksia, aknea ja aknearpia, ihon epätasaisuuksia, sekä ikään liittyviä muutoksia. Tehokkain tulos saadaan sarjahoitona, mutta jo yksi hoito tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä ohimeneviä sivuvaikutuksia kuten punoitusta, hilseilyä, kutinaa tai kihelmöintiä, jotka kertovat ihon uusiutumisesta. Reaktiot ovat väliaikaisia ja häviävät noin viikon kuluessa. Hoitoon kuuluu Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta. Suosittelemme erityisesti sietokykyiselle ja kirkastusta kaipaavalle iholle.
Neostrata medikaalinen kuorinta 45 min | 130 €
  Kerromme tästä pian lisää.
Neostrata Retinol peel 3% 45min | 180 €
  Kerromme tästä pian lisää.

LED -valoterapiahoito, sis. jalkarentoutus 35 min | 110 €
  Reiko Mix Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! LED -valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista - ilman kipua tai toipumisaikaa. Laitteella saavutetaan kosmeettisia hyötyjä: mm. ihon uudistumista, pigmenttimuutosten ja punoituksen hoitoa.
  ​Erityisenä extrana Reiko tarjoaa hoitoon 20 minuutin jalkojen paineluterapian, jonka aikana saat nauttia kirkkaan valon virkistävästä ja hoitavasta vaikutuksesta. Hoitoon sisältyy LED-vaiheen lisäksi alkupuhdistus ja kompressi, kasvojen ja kaulan syväpuhdistus, seerumi ja loppuvoide. Silkkisen pehmeäksi ja tasaisen tuntuiseksi hoidetun ihon lisäksi olo on kuin pienen aurinkoloman jälkeen. Asiakkaamme ovat myös verranneet hoitoa meditoinnin ja päikkärien jälkeiseen virkeystilaan.
Reiko All inclusive LED-valoterapia 60min | 160 €
  Tämä upea ja kokonaisvaltainen mieltä virkistävä ja ihoa korjaava hoito sisältää LED-valoterapian lisäksi jalkojen paineluterapiaa, happokuorintakasvohoidon sekä päähieronnan. Hoito alkaa lämpimillä kääreillä kasvoille sekä alkupuhdistuksella, minkä jälkeen iho käsitellään syväpuhdistavalla ja kevyesti kuorivalla antioksidanttipuhdistuksella – myös dekolteen alueelle. Vaihe tehostaa ja valmistelee ihon seuraaviin hoitovaiheisiin. Hoito jatkuu pitkävaikutteisella ja tehokkaalla happokuorinnalla. Tämän aikana saat rentouttavan niska-, hartia- ja päähieronnan. Kasvot ovat valmiit LED-valoterapialle, joka kestää 20 min. Tämän aikana tehdään jalkojen ja säärien paineluterapia. LED-valon päätyttyä kasvoille taputellaan iholle valittu seerumi ja okkluusionaamio, joka tehostaa hoidon vaikutusta. Naamion aikana rentouttava päähieronta. Valitse tämä hoito kun ihosi kaipaa apua esim. pigmenttimuutosten, punoituksen tai aknearpien toipumisen kanssa. Suosittelemme hoitoa pimeän kauden piristäjäksi! Kesto 60 min. Toistaiseksi vain Kampin toimipisteellä.
LED-valoterapia, lisäpalveluna 20 min | 60 €
  LED -valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista - ilman kipua tai toipumisaikaa. Laitteella saavutetaan kosmeettisia hyötyjä: mm. pigmenttimuutosten hoito, ihon uudistuminen ja punoituksen hoito.​ Erityisenä extrana Reiko tarjoaa hoitoon 20 minuutin jalkojen paineluterapian, joka tehdään samalla kun saat nauttia kirkkaan valon virkistävästä ja hoitavasta vaikutuksesta. Vain lisäpalveluna muun hoidon yhteydessä 20 min.
Reiko Glow 35min | 99 €
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan <3 Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.

Vartalonhoito

Spa-jalkahoito, sisältää kynsilakan 75 min | 115€

Spa-jalkahoito on rentouttava hoito huomiota kaipaaville jaloille! Hoitoon sisältyy kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, jalkahieronta sekä voide. Hoito sisältää 15 minuutin jalkahieronnan, ei sisällä jalkakylpyä. Kynsien lakkaus sisältyy hoitoon. Kesto 75 min.


Huomioithan, että hoidamme vain terveitä jalkoja ja kynsiä. Mikäli epäilet iho- tai kynsisairautta, otathan jalkahoidon sijaan yhteyttä lääkäriin. Kiitos!


Jalkahoito: Spa-jalkahoito miehille 60 min | 110€

Spa-jalkahoito on tehokas hoito huomiota kaipaaville jaloille! Hoitoon sisältyy jalkojen pesu ja kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, naamio, jalkahieronta sekä voide.


Huomioithan, että hoidamme vain terveitä jalkoja ja kynsiä. Mikäli epäilet iho- tai kynsisairautta, otathan jalkahoidon sijaan yhteyttä lääkäriin. Kiitos!

Rentouttava päähieronta 25 min | 55€
  Reiko Mix & Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! Päähieronta rentouttaa, rauhoittaa mieltä ja aktivoi pään alueen verenkiertoa. Hieronnassa käytetään erilaisia tekniikoita ja käsitellään hartiat, korvat, otsa, pää, niska ja yläselkä. Mahtava rentoutus työpäivän päätteeksi!
Bambuhieronta vartalo 50 min | 110€
  Tunnelmallinen Bambuhieronta rentouttaa, rauhoittaa ja aktivoi nestekiertoa. Hieronta tehdään yrttiöljyllä ja bambukepeillä, joita liikutetaan keholla erityisillä käsien liikkeillä, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä avaava elämyksellinen hoito. Hoidon kesto 50 min.
Bambuhieronta selän alue 30 min | 65€
  Reiko Mix & Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! Istumatyöläisen hemmotteluhieronta. Bambuhieronta rentouttaa, rauhoittaa ja aktivoi nestekiertoa. Hieronta tehdään yrttiöljyllä ja bambukepeillä, joita liikutetaan selän ja hartioiden alueella erityisillä käsien liikkeillä, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä avaava elämyksellinen hoito. Ihana lahjaidea ystävälle!
Kuumakivihieronta, selän alue 30 min | 70€
  Reiko Mix & Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! Tunnelmallinen ja rentouttava pikahoito kun tarvitset lämpöä ja rentoutumista Kuumakivihieronnassa selän alue hierotaan läpi lämmitetyillä kivillä, jotka liukuvat öljyn avulla ihollasi. Hoito on lempeä ja lämmittävä, avaten lihaskireyksiä ja jännityksiä. Hoidon ajan saat levätä lämmitetyllä hoitopedillä. Talvikaudella suosittu hoitomme on myös ihana yllätys hemmottelua kaipaavalle läheiselle.
Reiko All Inclusive Ritual 75 min | 180€
  Täydellisen rentoutumisen kattava hoitopaketti sisältää jalka- ja selkähierontahoidot sekä Gua sha -kasvohoidon. Upea hemmottelulahja! Hoito alkaa selän ja jalkojen kuivaharjauksella sekä lämpökompresseilla. Tämän jälkeen rentouttava öljyhieronta ja jaloille syväkosteuttava naamio. Hoito jatkuu Gua Sha -kasvohoidolla. Pitkän alkupuhdistuksen aikana rentoudut ennen varsinaista hoidon alkua. Hoitoon sisältyy kuona-aineita ja kuollutta pintasolukkoa poistava tehokas kuorinta, jonka jälkeen iho on valmis vastaanottamaan hoitavat öljyt ja kasvojen Gua Sha -käsittelyn, jolla on rentouttava, nesteitä poistava ja verenkiertoa vilkastava vaikutus. Hoitoon yhdistellään erilaisia gua sha kiviä. Kasvoille levitetään käsittelyn jälkeen syväkosteuttava ja ravitseva naamio, jonka aikana hierotaan rintakehä, niska ja pää.

Lash & Brow Bar

Yumi Lashes 90 min | 93 €
  Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Vaikutusajalla rentouttava päähieronta.
Yumi Lash Lift & Brow Lift -kombo 105 min | 140 €
  Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Sekä YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Hoito sisältää myös rentouttavan päähieronnan.
Yumi Brows 45 min | 65 €
  YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Hoito sisältää myös rentouttavan päähieronnan.

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 30 min | 45 €
  Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Vaikutusajalla päähieronta.
Ripsien ja kulmien väri, sekä muotoilu hoidon yhteydessä | 30 €
  Ripsien ja kulmien väri, sekä muotoilu hoidon yhteydessä, lisäpalvelu
  Kulmien muoto ja väri hoidon yhteydessä | 20 €
  Ripsien värjäys hoidon yhteydessä | 20 €

Karvanpoisto

Ylähuulen sokerointi 15 min | 15€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Kasvojen sokerointi 30 min | 40€
  Kasvojen sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Kainaloiden sokerointi 30 min | 30€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Käsivarsien sokerointi 30 min | 45€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Brasilialainen sokerointi (naisten), sarjahoito 30 min | 60€
  Brasilialainen sokerointi naisille – kun edellisestä hoitokerrasta on max 5 viikkoa. Miesten sokeroinnista tulee olla erikseen yhteydessä hoitolaan. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Brasilialainen sokerointi 1. kerta (naisten) 45 min | 72€
  Brasilialainen sokerointi naisille, ensimmäinen kerta tai kun edellisestä sokeroinnista on yli 5 viikkoa. Miesten sokeroinnista tulee olla erikseen yhteydessä hoitolaan. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Bikinilinjan sokerointi 30 min | 35€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
  Selän sokerointi 30 min | 55€
  Reisien sokerointi 30 min | 42€
  Säärten sokerointi 30 min | 42€
  Vartalon sokerointi 90 min | 135€
  1,5h aikaa poistaa niin paljon karvoja kuin kerkeää.
  Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret) 75 min | 120€
  Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret) 75 min | 100€
  Reiko Glow 35min | 99 €
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan <3 Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.

Ihonhoito

Reiko Basic kasvohoito 45 min | 95 €
  Erityisen kosteuttava ja hemmotteleva kasvohoito kaikille ihotyypeille. Hoito alkaa lämpimällä kasvo kompressilla sekä pitkällä ja rentouttavalla kaksivaiheisella alkupuhdistuksella. Kasvojen lisäksi käsitellään myös kaula ja dekoltee alue. Kasvoille levitetään paksu, korjaava ja uudistava kuorintanaamio. Naamion aikana saat rentouttavan pää-, niska- ja hartiahieronnan. Naamio poistetaan kuumilla pyyhkeillä ja ihollesi levitetään sopiva seerumi. Hoito täydentyy kosteuttavaan kasvonaamioon, joka hierotaan rentouttavin liikkein kasvoille ja kaulalle. Hoito päättyy kosteusvoiteeseen ja akupainalluksiin. Suosittelemme tätä rentouttavaa hemmotteluhoitoa, kun ihosi kaipaa tehokosteutusta.
Reiko Lifting touch start 60 min | 140 €
  Ensimmäisen hoitokerran jälkeen suosittelemme jatkohoidoksi Lifting touch -sarjahoitoa, kysy hoitajaltamme sinulle sopiva sarjahoitojen väli. Uutuushierontahoito sisältäen kasvohoidon! Tähän hoitoon on yhdistetty kahta eri tehokasta hierontatekniikkaa: myofaskiaalinen sekä buccal. Hoidon tuloksena saat välittömästi napakan ja kiinteän tunnun ihoosi. Hoito poistaa nesteitä, turvotusta ja kirkastaa ihon. Huomaa, että hierontatekniikka saattaa tuottaa vähän kipua ensimmäisellä hoitokerralla, etenkin jos lihakset ovat kovin jumissa. Tämä on normaalia. Hoito alkaa lämpimällä kompressilla ja alkupuhdistuksella. Kasvoille ja kaulalle levitetään kuorintanaamio, joka poistetaan lämpimillä pyyhkeillä ja viimeistellään Bambu kasvovedellä. Kasvoille ja kaulalle taputellaan ampulli ja hierontaosuus alkaa. Myofaskiaalinen ja buccal-hieronta tehdään dekolteelle, kaulalle, kasvoille sekä hierotaan purulihakset suun sisäpuolelta. Kosteuttavan ja rauhoittavan naamion vaikutusaikana saat rentouttavan päähieronnan. Hoito päättyy rentoutuneeseen olotilaan.
Reiko Lifting touch sarjahoito 40 min | 75 €
  Huom! Tämän sarjahoidon voi tehdä vain mikäli olet käynyt Lifting touch start -hoidossa (60 min).Tehokas ja muokkavaa myofaskiaalinen ja buccal-hieronta tehdään dekolteelle, kaulalle, kasvoille sekä hierotaan purulihakset suun sisäpuolelta. Hoito valitaan Reiko Lifting touch -hoidon sarjahoidoksi tehostaen vaikutuksia pitkäkestoisesti.
Reiko Gua Sha 50 min | 110 €
  Tämä signaturehoitomme alkaa Reikon aloitusrituaalilla: lämpimillä kasvopyyhkeillä ja rentouttavalla kasvojen, kaulan ja rintakehän puhdistuksella. Pitkän alkupuhdistuksen jälkeen rentoudut ennen varsinaista hoidon alkua. Hoitoon sisältyy kuona-aineita ja kuollutta pintasolukkoa poistava tehokas kuorinta, jonka jälkeen iho on valmis vastaanottamaan hoitavat öljyt ja kasvojen Gua Sha -käsittelyn, jolla on rentouttava, nesteitä poistava ja verenkiertoa vilkastava vaikutus. Hoitoon yhdistellään erilaisia gua sha kiviä ja lastoja. Kasvoille levitetään gua sha käsittelyn jälkeen syväkosteuttava ja kiinteyttävä naamio, jonka aikana hierotaan rintakehä, niska ja pää.
Reiko X Toskani All inclusive kasvohoito 65 min | 150 €
  Tehokkaaksi, mutta silti hellävaraiseksi suunniteltu Reiko X Toskani All inclusive kasvohoito on kokonaisvaltainen ja rentouttava. Hoitoon sisältyy tehokkaita hoitovaiheita, kuten Toskani-hoitosarjan energisoiva syväpuhdistus, ravitsevan ja korjaava naamion, jonka vaikutusaikana aikana saat rentouttavan pää-, niska- ja hartiahieronnan. Hoito jatkuu 20 min ultraäänihoitovaiheella, jonka alle valitaan ihollesi sopiva tehoampulli. Hoitovaihe kosteuttaa ja napakoittaa ihoa poistaen ikääntymisen merkkejä. UÄ-hoidon lymfaattinen vaikutus tehostaa aineenvaihdunnan kiihtymistä ja kuona-aineiden poistumista. Lopuksi iholle leviteään pehmeä ja kosteuttava voidenaamio, jonka aikana ihana hieronta jatkuu. Hoito on kaikille ihotyypeille sopiva. Hemmotteleva, hypnoottinen ja hierontapainotteinen.
Reiko X Neostrata 60 min | 170 €
  Reiko X Neostrata on räätälöity ihonhoito kokonaisuus. Hoito voi olla voimakkaasti uudistava, rauhoittava, tasapainoittava tai kirkastava. Hoitoon sisältyy ihania hierontaosuuksia, Neostratan erikoiskuorinta, korjaava ultraääni/Rf laiteosuus. Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja rentouttava ihonhoitokokemus. Sopii hyvin myös rosacea-, akne- tai hyvin herkälleiholle.
Reiko All Inclusive Skin Renewal treatment 105 min | 310 €
  Reiko All Inclusive Skin Renewal yhdistää Reikon tehokkaimmat hoidot samaan pakettiin! Tehokkaasti ihoa uudistava ja muokkaava sekä hypnoottisesti rentouttava hoitokombo. Hoito sisältää Toskani Dermapenin kolmen eri cocktailyhdistelmällä. Mukana muun muassa hyaluronihappo, peptidejä ja antioksidantteja. Hoidossa neulataan kasvot,silmänympärys, huulet ja kaula. Mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava. Neulauksen jälkeen ihoa hemmotellaan rauhoittavalla naamiolla, jonka aikana saat kokea Reikon Signature hieronnan selälle ja hartioille. Naamion jälkeen rauhoittunut iho valmistellaan Led-valoterapiaan, jonka aikana teemme taivaallisen rentouttavan jalkojen paineluterapian. Lopuksi kasvoja hemmotellaan kiinteyttävällä RAdiofrekvenssi-tehoidolla. Tämä osuus hoidosta on hypnoottisen rauhoittava, kosteuttava ja ihoa uudistava. Radiofrekvenssi vilkastuttaa myös kasvojen verenkiertoa. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka nostaa kudoksen sisäistä lämpötilaa. Radiofrekvenssin energia vaikuttaa mm.kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoimalla, ihoa kiinteyttäen ja vahvistaen.
Nuorten kasvohoito - Reiko Deep Cleansing for Young Skin 40 min | 90 €
  Ensimmäinen kasvohoitokokemus! Reikon suosittu ja pidetty kasvohoito on räätälöity nuoren iholle ja ihonhoidon alkumetreille. Kasvohoidon yhteydessä opetamme, miten ihoa kuuluu hoitaa ja miten ylläpitää kuulautta ja ihon terveyttä myös kotona. Ihonhoidon tulisi olla yhtä itsestään selvää kuin hampaiden pesun! Hoito tehdään Toskanin tai Exuviancen tuotteilla ja siihen kuuluu alkupuhdistus, iholle sopiva kuorinta, kevyt mekaaninen puhdistus, seerumi ja naamio sekä rentouttava hieronta. Hoidon kesto 35-40 min riippuen puhdistuksen kestosta. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa hyvien tulosten saamiseksi.
Reiko Deep Cleansing treatment 60 min | 155 €
  Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka sisältää pitkät hieronnat sekä useamman tehokkaan hoitovaiheen. Kuten AHA-kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ultraäänellä sekä mekaanisen puhdistuksen. Hoidon viimeistelee erikoisnaamio ja kosteustippa joka kosteuttaa, suojaa ja puhdistaa. Hoitoon sisältyy Reikon signature hierontaa ja hoitovaiheet nivoutuu hypnoottisesti yhteen hierontatekniikoilla. Lämmin suositus jos ihosi kaipaa puhdistusta ja kirkastusta!
Reiko All Inclusive Ritual 75 min | 180 €
  Täydellisen rentoutumisen kattava hoitopaketti sisältää jalka- ja selkähierontahoidot sekä Gua sha -kasvohoidon. Upea hemmottelulahja! Hoito alkaa selän ja jalkojen kuivaharjauksella sekä lämpökompresseilla. Tämän jälkeen rentouttava öljyhieronta ja jaloille syväkosteuttava naamio. Hoito jatkuu Gua sha -kasvohoidolla. Pitkän alkupuhdistuksen aikana rentoudut ennen varsinaista hoidon alkua. Hoitoon sisältyy kuona-aineita ja kuollutta pintasolukkoa poistava tehokas kuorinta, jonka jälkeen iho on valmis vastaanottamaan hoitavat öljyt ja kasvojen Gua Sha -käsittelyn, jolla on rentouttava, nesteitä poistava ja verenkiertoa vilkastava vaikutus. Hoitoon yhdistellään erilaisia gua sha kiviä. Kasvoille levitetään gua sha käsittelyn jälkeen syväkosteuttava ja ravitseva naamio, jonka aikana hierotaan rintakehä, niska ja pää.
Reiko Glow 35min | 99 €
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan <3 Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.

HydraFacial Signature -kasvohoito 30 min | 120€
  Puhdistava ja kivuton kasvohoito, jossa kuorinnan jälkeen huokoset imetään epäpuhtauksista tyhjiksi alipainetta hyödyntävällä patentoidulla HydraFacial-laitteella tehostaen seerumien imeytymistä ja vaikutusta. Vaikutus välittömästi hoidon jälkeen ja iho säilyy puhtaampana pidempään. Hoitoon sisältyy Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta. Suosittelemme tätä hoitoa kun ihosi kaipaa kevyttä puhdistusta ja kuulautta. Sopii kaikille ihotyypeille.
HydraFacial Clarifying -kasvohoito 45 min | 160 €
  Syväpuhdistava kasvohoito, joka tyhjentää huokoset epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Hoito sisältää tehokkaan GlySal-happokuorinnan, joka vähentää talintuotannon lisäksi pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Hoitoon sisältyy Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta. Suosittelemme hoitoa tasaisemman ihonvärin saavuttamiseksi ja tehokkaaksi puhdistushoidoksi. Sopii kaikille ihotyypeille.
HydraFacial Age Refinement kasvohoito 45 min | 185€
  Syväpuhdistava kasvohoito, joka tyhjentää huokoset epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Hoidossa DermaBuilder-peptidiampulli sekä tehokas GlySal-happokuorinta aktivoivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Suosittelemme hoitoa, kun ihosi kaipaa kiinteytystä, hehkeyttä ja kuulautta. Sopii kaikille ihotyypeille.
HydraFacial All Inclusive Platinum 80 min | 265 €
  Täydellinen ja kattava kasvohoito HydraFacialin tapaan! Pitkäkestoisen vaikutuksen antava hoito sisältää kuona-aineiden poiston lymfaterapian avulla, ihon syväkuorinnan happokuorinnalla, ihohuokosten tehokkaan tyhjennyksen patentoidulla HydraFacial-laitteella sekä ihon kosteututuksen tehoampullilla. Hoito viimeistellään Reikon rentouttavalla hieronnalla ja patentoidulla LED-valoterapialla, jolla on ihovaurioita korjaava vaikutus.
Hydrafacial X Dr. Paul Nassif 45 min | 195 €
  Uutuushoito Reikossa - All Star Treatment suoraan Hollywoodista! Kosteuttaa, korjaa ja saa ihon hehkumaan. Hoidossa ihon huokoset tyhjennetään epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen myös tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Uutuushoidossa NassifMD Hydraglucan boosteri sisältää mm. Hyaluronihappoa, glukaania ja betaiinia, jotka korjaavat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, ihoa nuorentaen ja suojaten. Tehoaine myös kosteuttaa ja saa ihon hehkumaan! Hoito sisältää myös tehokkaan GlySal-happokuorinnan, joka vähentää talintuotannon lisäksi pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Hoidon kesto 45 min.
Hydrafacial X JLO Glow 45 min | 195 €
  Uutuushoito Reikossa - suoraan Hollywoodista! Ravitsee, kosteuttaa, kirkastaa ja saa iholle mielettömän GLOW:n. Hoidossa ihon huokoset tyhjennetään epäpuhtauksista patentoidulla HydraFacial-laitteella auttaen myös tehoaineiden imeytymistä syvemmälle. Uutuushoidossa JLO Beauty Glow buusterin sisältämä Oliivin lehtiuute, fermentoidut rohtouutteet, Niasiiniamidi sekä Hyaluronihappo-yhdiste takaavat iholle välittömän kosteuden, ihon värin tasoittumisen ja upean glown joka kestää pitkään Hoito sisältää myös tehokkaan GlySal-happokuorinnan, joka vähentää talintuotannon lisäksi pigmenttimuutosten näkyvyyttä ihossa. Hoitoon sisältyy myös Reikon Signature hierontaosuus. Hoidon kesto 45 min.VINKKI: Täydellinen hoito ennen tärkeää tapahtumaa!
Reiko Deep Cleansing for Young Skin 35-40 min | 90 €
  Ensimmäinen kasvohoitokokemus! Reikon suosittu ja pidetty kasvohoito on räätälöity nuoren iholle ja ihonhoidon alkumetreille. Kasvohoidon yhteydessä opetamme, miten ihoa kuuluu hoitaa ja miten ylläpitää kuulautta ja ihon terveyttä myös kotona. Ihonhoidon tulisi olla yhtä itsestään selvää kuin hampaiden pesun! Hoito tehdään Toskanin tai Exuviancen tuotteilla ja siihen kuuluu alkupuhdistus, iholle sopiva kuorinta, kevyt mekaaninen puhdistus, seerumi ja naamio sekä rentouttava hieronta. Hoido kesto 35-40 min riippuen puhdistuksen kestosta. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa tehokkaiden tulosten saamiseksi.
Reiko Deep Cleansing treatment 60 min | 155 €
  Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka sisältää pitkät hieronnat sekä useamman tehokkaan hoitovaiheen. Kuten AHA-kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ultraäänellä sekä mekaanisen puhdistuksen. Hoidon viimeistelee erikoisnaamio ja kosteustippa joka kosteuttaa, suojaa ja puhdistaa. Hoitoon sisältyy Reikon signature hierontaa ja hoitovaiheet nivoutuu hypnoottisesti yhteen hierontatekniikoilla. Lämmin suositus jos ihosi kaipaa puhdistusta ja kirkastusta!
Hydrafacial selänpuhdistus 45 min | 130 €
  Puhdistava ja kivuton selän puhdistuhoito, jossa kuorinnan jälkeen ihon huokoset imetään epäpuhtauksista tyhjiksi alipainetta hyödyntävällä patentoidulla HydraFacial-laitteella tehostaen seerumien imeytymistä ja vaikutusta. Vaikutus välittömästi hoidon jälkeen ja iho säilyy puhtaampana pidempään. Tarvittaessa selän mekaaninen puhdistus.
Mekaaninen ihonpuhdistus 50 min | 110 €
  Mekaaninen puhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorintahoito, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.
  Hoitoon sisältyy alkupuhdistus ja lämmin kompressi. AHA-happokuorinnan aikana tehdään rentouttava päähieronta. Mekaanisessa puhdistuksessa käsitellään koko kasvot, tehostetusti epäpuhtaudet. Kasvovesi ja seerumi edeltävät loppuvaihetta, jossa rauhoittavan naamion vaikutusaikana toisessa hierontavaiheessa käsitellään niska, hartiat ja pää. Hoito päätetään loppuvoiteella.
  Suosittelemme iholle, joka kaipaa tehokasta, mutta hellävaraista ihonpuhdistusta. Lopputulos on kirkas, pehmeä ja puhdas. Olo on hoidon jälkeen rentoutunut.

Reiko X Neostrata 60 min | 170 €
  Reiko X Neostrata on räätälöity ihonhoito kokonaisuus. Hoito voi olla voimakkaasti uudistava, rauhoittava, tasapainoittava tai kirkastava. Hoitoon sisältyy ihania hierontaosuuksia, Neostratan erikoiskuorinta, korjaava ultraääni/Rf laiteosuus. Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja rentouttava ihonhoitokokemus. Sopii hyvin myös rosacea-, akne- tai hyvin herkälleiholle.
Toskani MesojectGun Exclusive-kasvohoito 75 min | 240€
  Suositun Mesojectgun Basic hoidon lisäksi tullut uutuushoito: Mesojectgun Exclusive hoito on Basic hoitoa kokonaisvaltaisempi. Exclusive hoito eroaa Basic hoidosta siten, että se sisältää joko Toskanin Medikaalisen kuorinnan tai Duosomal kuorinnan. Riippuen ihon indikaatioista. Hoitoon sisältyy myös Mesojectgun Basic hoitoon poiketen erilaiset cocktail seokset sekä Mesojectgun laiteosuudessa erilaisen hoito-ohjelman. Exclusive hoidolla on erilaisia hoito-ohjelmia mm. Anti-agneing hoitoihin, akneen, rosaceaan, hyperpigmentaatioon. Reiko suosittelee aloittamaan tällä hoidolla ja siirtymään Basic hoitoon ylläpitona.
Dermapen-mikroneulaushoito kasvoille ja huulille hyaluronihapolla 60 min | 249€
  Dermapen-mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava hoito. Hoidossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä mikrokanavia käynnistäen ihon oma korjausprosessi. Hoidossa käsitellään kasvojen, silmänympärysihon ja kaulan lisäksi myös huulet. Hoito sisältää lisäksi Toskani-sarjan alkupuhdistuksen, energisoivan kuorinnan, naamion ja voiteet. Hoitoon kuuluu puhdas hyaluronihappococktail, joka täyttää mm. juonteita, pehmentää arpia, napakoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Hyaluronihappococktailin voimakkaasti kiinteyttävä vaikutus kestää jopa 3-6kk. Hyaluroniappo antaa täyteläisyyttä huulille ja korostaa niiden muotoa luonnollisesti.
  Hoitoon kuuluu lisäksi Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta.
Dermapen mikroneulaushoito kasvoille, Toskani 60 min | 215 €
  Dermapen-mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava hoito. Hoidossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä mikrokanavia käynnistäen ihon oma korjausprosessi. Hoidossa käsitellään kasvot, silmänympärysiho ja kaula. Hoito alkaa lämpimällä kompressilla ja Toskanin alkupuhdistuksella, jonka jälkeen kasvoille ja dekolteealueelle tehdään ihastuttava kanelia ja inkivääriä sisältävä syväpuhdistusvaihe. Ihoa analysoiden tehdään suunnitelma tehoainecocktailista, jota käytetään neulausosuudessa. Rahoittava okluusionaamio tehostaa hoidon vaikutusta ja sulkee ihon pinnan tehostaen hoidon vaikutusta. Naamion vaikutusaikana saat Reikon palvelukonseptin mukaisen 15 minuutin niska/hartiahieronnan. Hoito päättyy loppuvoiteen levitykseen.
Dermatude metaterapia 45 min | 187€
  Dermatude metaterapia tarkoittaa luonnollista tapaa kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria turvallisesti häivyttäen ryppyjä ja juonteita. Ihon pintaan tehdään patentoidulla hoitopäällä tuhansia, mikroskooppisen pieniä ja tarkkoja kanavia, jotka aktivoivat kehon luonnollisen korjautumismekanismin käynnistäen kollageenintuotannon. Hoidon aikana vaikuttavia aineita syötetään syvemmälle solutasolle antamaan ravinteita. Hoitoon sisältyy kasvojen, kaulan ja silmänympärysihon mikroneulauksen lisäksi alkupuhdistus, kevyt kuorinta, naamio sekä loppuvoide. Hoitoon kuuluu Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta.
Reiko All Inclusive Skin Renewal treatment 110min | 310€
  Reiko All Inclusive Skin Renewal yhdistää Reikon tehokkaimmat hoidot samaan pakettiin! Tehokkaasti ihoa uudistava ja muokkaava sekä hypnoottisesti rentouttava hoitokombo. Hoito sisältää Toskani Dermapenin kolmen eri cocktailyhdistelmällä. Mukana muun muassa hyaluronihappo, peptidejä ja antioksidantteja. Hoidossa neulataan kasvot,silmänympärys, huulet ja kaula. Mikroneulaushoito on ihon rakennetta, väriä, kimmoisuutta voimakkaasti muokkaava. Neulauksen jälkeen ihoa hemmotellaan rauhoittavalla naamiolla, jonka aikana saat kokea Reikon Signature hieronnan selälle ja hartioille. Naamion jälkeen rauhoittunut iho valmistellaan Led-valoterapiaan, jonka aikana teemme taivaallisen rentouttavan jalkojen paineluterapian. Lopuksi kasvoja hemmotellaan kiinteyttävällä Radiofrekvenssi-tehoidolla. Tämä osuus hoidosta on hypnoottisen rauhoittava, kosteuttava ja ihoa uudistava. Radiofrekvenssi vilkastuttaa myös kasvojen verenkiertoa. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka nostaa kudoksen sisäistä lämpötilaa. Radiofrekvenssin energia vaikuttaa mm.kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoimalla, ihoa kiinteyttäen ja vahvistaen.
Reiko Glow 35 min | 99€
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan. Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.
Medikaalinen (neulaton) mesoterapia 60 min | 165€
  Kiinteyttävä, kosteuttava, voimakkaasti korjaava ja uudistava hoito sopii lähes kaikille. Hoito pysyy yksilöllisenä ja räätälöitynä mesoterapia- cocktail yhdistelmien, sekä erikoisnaamion vuoksi. Toskanin medikaalisia ja farmaseuttisia eri cocktaileja yhdistelmällä saadaan jokaiselle iholle täysin oma tehotiiviste. Mikroneulauksen hyödyt, mutta ilman ihonpinnan rikkomista. Sen lisäksi mm. mikroverenkiertoa parantava vaikutus, lihaksia stimuloiva sekä lymfakiertoa aktivoiva teho. Hoito on tehokas, mutta hemmotteleva ja sisältää myös niska-hartia hieronnan. Halutessasi hoidosta vielä tehokkaamman voit lisätä siihen Toskanin medikaalisen happokuorinnan; 50/70 eur. Huom! Ainoastaan käpylän toimipisteellä
Kiinteyttävä RF-laitehoito 60 min | 180€
  Rentouttavalla ja tehokkaalla Radiofrekvenssi laitehoidolla saa upean glown ja kimmoisuuden jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoito on kokonaisvaltainen ja sisältää myös Reikon aloitusrituaalin, sekä signature hieronnan. Hoito alkaa lämpimillä kääreillä, ja Toskanin kaksivaiheisella puhdistus- ja kuorintaosuudella. Kuorintaosuuden jälkeen ihollesi valitaan sopiva cocktail seos ja alkaa laiteosuus. Laiteosuus on pitkä, miellyttävän tuntuinen, lämpöinen ja hypnoottinen. RF -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka nostaa kudoksen sisäistä lämpötilaa. Radiotaajuus energia vaikuttaa mm.kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoimalla, ihoa kiinteyttäen ja vahvistaen. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja ihon sävy tasoittuu. Hoidon johdosta solukalvojen läpäisevyys paranee jolloin aktiiviaineita saadan kuljetettua syvämme ihoon. Radiotaajuuden tuottama lämpö parantaa verenkiertoa, jolla on myös ihon uudistumista aktivoiva vaikutus. Myös kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin lämmön ansioista. Ihosta tulee ihanan napakka, tasainen, pehmeä, syväkosteutettu ja kimmoisa. Hoidossa käsitellään kasvot, silmänympärysiho ja kaula. Hoidon kruunaa Toskanin okkluusionaamio ja pitkä hieronta. Vinkki: Lisätehoa medikaalisella kuorinnalla hoidon yhteydessä +50e

Toskani DuoSomal -happokuorinta 40 min | 110 €
  Uutuushoito! DuoSomal Tech® -teknologialla saavutetaan ihoa uudistava kaksoisvaikutus. Vapaana oleva happo antaa välittömän ihon pintaa uudistavan vaikutuksen ja liposomiin kapseloitu happo imeytyy kohdistetusti syvemmälle ihoon edistäen ihon uusiutumista. Hoito alkaa lämpimällä kompressilla ja alkupuhdistuksella. Ennen kuorintahoitoa kasvoille ja dekolteealueelle tehdään ihastuttava kanelia ja inkivääriä sisältävä syväpuhdistusvaihe. Hoito jatkuu DuoSomal-happokuorintaan, sisältäen kaksi DuoSomal-happohelmeä, jotka valitaan ihosi tarpeiden mukaan. DuoSomal-kuorintahoidot sopivat kaikille ihotyypeille sekä jokaiseen vuodenaikaan. Jo yksi hoito antaa ihoa pehmittävän ja elävöittävän vaikutuksen ilman tyypillisiä kuorintahoitojen sivuvaikutuksia (kuten hilseilyä tai ihon punoitusta). Viiden kerran sarjahoidolla saavutetaan tehokkaita hoitotuloksia täysin turvallisesti. Hoito sisältää jopa 2 x 10 min rentouttavaa hierontavaihetta – lupa nauttia!
Toskani medikaalinen kuorinta 45 min | 130 / 160 €
  Hoito sisältää Toskani valmistelevan antioksidanttikuorinnan, tehokkaan medikaalisen kuorinnan, okluusionaamion ja iholle imeytettävän tehoaine-cocktail-yhdistelmän, jonka kosmetologi määrittelee ihon kunnon ja hoitotavoitteen mukaan. Toskanin medikaaliset kuorinnat ovat tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide hoidettaessa pigmenttimuutoksia, aknea ja aknearpia, ihon epätasaisuuksia, sekä ikään liittyviä muutoksia. Tehokkain tulos saadaan sarjahoitona, mutta jo yksi hoito tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä ohimeneviä sivuvaikutuksia kuten punoitusta, hilseilyä, kutinaa tai kihelmöintiä, jotka kertovat ihon uusiutumisesta. Reaktiot ovat väliaikaisia ja häviävät noin viikon kuluessa. Hoitoon kuuluu Reikon hoitokonseptin mukainen rentouttava hieronta. Suosittelemme erityisesti sietokykyiselle ja kirkastusta kaipaavalle iholle.
Neostrata medikaalinen kuorinta 45 min | 130 €
  Kerromme tästä pian lisää.
Neostrata Retinol peel 3% 45min | 180 €
  Kerromme tästä pian lisää.

LED -valoterapiahoito, sis. jalkarentoutus 35 min | 110 €
  Reiko Mix Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! LED -valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista - ilman kipua tai toipumisaikaa. Laitteella saavutetaan kosmeettisia hyötyjä: mm. ihon uudistumista, pigmenttimuutosten ja punoituksen hoitoa.
  ​Erityisenä extrana Reiko tarjoaa hoitoon 20 minuutin jalkojen paineluterapian, jonka aikana saat nauttia kirkkaan valon virkistävästä ja hoitavasta vaikutuksesta. Hoitoon sisältyy LED-vaiheen lisäksi alkupuhdistus ja kompressi, kasvojen ja kaulan syväpuhdistus, seerumi ja loppuvoide. Silkkisen pehmeäksi ja tasaisen tuntuiseksi hoidetun ihon lisäksi olo on kuin pienen aurinkoloman jälkeen. Asiakkaamme ovat myös verranneet hoitoa meditoinnin ja päikkärien jälkeiseen virkeystilaan.
Reiko All inclusive LED-valoterapia 60min | 160 €
  Tämä upea ja kokonaisvaltainen mieltä virkistävä ja ihoa korjaava hoito sisältää LED-valoterapian lisäksi jalkojen paineluterapiaa, happokuorintakasvohoidon sekä päähieronnan. Hoito alkaa lämpimillä kääreillä kasvoille sekä alkupuhdistuksella, minkä jälkeen iho käsitellään syväpuhdistavalla ja kevyesti kuorivalla antioksidanttipuhdistuksella – myös dekolteen alueelle. Vaihe tehostaa ja valmistelee ihon seuraaviin hoitovaiheisiin. Hoito jatkuu pitkävaikutteisella ja tehokkaalla happokuorinnalla. Tämän aikana saat rentouttavan niska-, hartia- ja päähieronnan. Kasvot ovat valmiit LED-valoterapialle, joka kestää 20 min. Tämän aikana tehdään jalkojen ja säärien paineluterapia. LED-valon päätyttyä kasvoille taputellaan iholle valittu seerumi ja okkluusionaamio, joka tehostaa hoidon vaikutusta. Naamion aikana rentouttava päähieronta. Valitse tämä hoito kun ihosi kaipaa apua esim. pigmenttimuutosten, punoituksen tai aknearpien toipumisen kanssa. Suosittelemme hoitoa pimeän kauden piristäjäksi! Kesto 60 min. Toistaiseksi vain Kampin toimipisteellä.
LED-valoterapia, lisäpalveluna 20 min | 60 €
  LED -valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista - ilman kipua tai toipumisaikaa. Laitteella saavutetaan kosmeettisia hyötyjä: mm. pigmenttimuutosten hoito, ihon uudistuminen ja punoituksen hoito.​ Erityisenä extrana Reiko tarjoaa hoitoon 20 minuutin jalkojen paineluterapian, joka tehdään samalla kun saat nauttia kirkkaan valon virkistävästä ja hoitavasta vaikutuksesta. Vain lisäpalveluna muun hoidon yhteydessä 20 min.
Reiko Glow 35min | 99 €
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan <3 Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.

​​Vartalonhoito

Spa-jalkahoito, sisältää kynsilakan 75 min | 115€

Spa-jalkahoito on rentouttava hoito huomiota kaipaaville jaloille! Hoitoon sisältyy kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, jalkahieronta sekä voide. Hoito sisältää 15 minuutin jalkahieronnan, ei sisällä jalkakylpyä. Kynsien lakkaus sisältyy hoitoon. Kesto 75 min.


Huomioithan, että hoidamme vain terveitä jalkoja ja kynsiä. Mikäli epäilet iho- tai kynsisairautta, otathan jalkahoidon sijaan yhteyttä lääkäriin. Kiitos!


Jalkahoito: Spa-jalkahoito miehille 60 min | 110€

Spa-jalkahoito on tehokas hoito huomiota kaipaaville jaloille! Hoitoon sisältyy jalkojen pesu ja kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, naamio, jalkahieronta sekä voide.


Huomioithan, että hoidamme vain terveitä jalkoja ja kynsiä. Mikäli epäilet iho- tai kynsisairautta, otathan jalkahoidon sijaan yhteyttä lääkäriin. Kiitos!

Rentouttava päähieronta 25 min | 55€
  Reiko Mix & Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! Päähieronta rentouttaa, rauhoittaa mieltä ja aktivoi pään alueen verenkiertoa. Hieronnassa käytetään erilaisia tekniikoita ja käsitellään hartiat, korvat, otsa, pää, niska ja yläselkä. Mahtava rentoutus työpäivän päätteeksi!
Bambuhieronta vartalo 50 min | 110€
  Tunnelmallinen Bambuhieronta rentouttaa, rauhoittaa ja aktivoi nestekiertoa. Hieronta tehdään yrttiöljyllä ja bambukepeillä, joita liikutetaan keholla erityisillä käsien liikkeillä, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä avaava elämyksellinen hoito. Hoidon kesto 50 min.
Bambuhieronta selän alue 30 min | 65€
  Reiko Mix & Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! Istumatyöläisen hemmotteluhieronta. Bambuhieronta rentouttaa, rauhoittaa ja aktivoi nestekiertoa. Hieronta tehdään yrttiöljyllä ja bambukepeillä, joita liikutetaan selän ja hartioiden alueella erityisillä käsien liikkeillä, jossa rullataan ja liu’utetaan vuorotellen. Rentouttava ja tehokkaasti lihaskireyksiä avaava elämyksellinen hoito. Ihana lahjaidea ystävälle!
Kuumakivihieronta, selän alue 30 min | 70€
  Reiko Mix & Match – yhdistele sarjan hoidoista omannäköisesi kokonaisuus! Tunnelmallinen ja rentouttava pikahoito kun tarvitset lämpöä ja rentoutumista Kuumakivihieronnassa selän alue hierotaan läpi lämmitetyillä kivillä, jotka liukuvat öljyn avulla ihollasi. Hoito on lempeä ja lämmittävä, avaten lihaskireyksiä ja jännityksiä. Hoidon ajan saat levätä lämmitetyllä hoitopedillä. Talvikaudella suosittu hoitomme on myös ihana yllätys hemmottelua kaipaavalle läheiselle.
Reiko All Inclusive Ritual 75 min | 180€
  Täydellisen rentoutumisen kattava hoitopaketti sisältää jalka- ja selkähierontahoidot sekä Gua sha -kasvohoidon. Upea hemmottelulahja! Hoito alkaa selän ja jalkojen kuivaharjauksella sekä lämpökompresseilla. Tämän jälkeen rentouttava öljyhieronta ja jaloille syväkosteuttava naamio. Hoito jatkuu Gua Sha -kasvohoidolla. Pitkän alkupuhdistuksen aikana rentoudut ennen varsinaista hoidon alkua. Hoitoon sisältyy kuona-aineita ja kuollutta pintasolukkoa poistava tehokas kuorinta, jonka jälkeen iho on valmis vastaanottamaan hoitavat öljyt ja kasvojen Gua Sha -käsittelyn, jolla on rentouttava, nesteitä poistava ja verenkiertoa vilkastava vaikutus. Hoitoon yhdistellään erilaisia gua sha kiviä. Kasvoille levitetään käsittelyn jälkeen syväkosteuttava ja ravitseva naamio, jonka aikana hierotaan rintakehä, niska ja pää.

Hieronnat

Yumi Lashes 90 min | 93 €
  Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Vaikutusajalla rentouttava päähieronta.
Yumi Lash Lift & Brow Lift -kombo 105 min | 140 €
  Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Sekä YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Hoito sisältää myös rentouttavan päähieronnan.
Yumi Brows 45 min | 65 €
  YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Hoito sisältää myös rentouttavan päähieronnan.

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 30 min | 45 €
  Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Vaikutusajalla päähieronta.
Ripsien ja kulmien väri, sekä muotoilu hoidon yhteydessä | 30 €
  Ripsien ja kulmien väri, sekä muotoilu hoidon yhteydessä, lisäpalvelu
  Kulmien muoto ja väri hoidon yhteydessä | 20 €
  Ripsien värjäys hoidon yhteydessä | 20 €

Kauneudenhoito

Ylähuulen sokerointi 15 min | 15€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Kasvojen sokerointi 30 min | 40€
  Kasvojen sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Kainaloiden sokerointi 30 min | 30€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Käsivarsien sokerointi 30 min | 45€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Brasilialainen sokerointi (naisten), sarjahoito 30 min | 60€
  Brasilialainen sokerointi naisille – kun edellisestä hoitokerrasta on max 5 viikkoa. Miesten sokeroinnista tulee olla erikseen yhteydessä hoitolaan. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Brasilialainen sokerointi 1. kerta (naisten) 45 min | 72€
  Brasilialainen sokerointi naisille, ensimmäinen kerta tai kun edellisestä sokeroinnista on yli 5 viikkoa. Miesten sokeroinnista tulee olla erikseen yhteydessä hoitolaan. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
Bikinilinjan sokerointi 30 min | 35€
  Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
  Selän sokerointi 30 min | 55€
  Reisien sokerointi 30 min | 42€
  Säärten sokerointi 30 min | 42€
  Vartalon sokerointi 90 min | 135€
  1,5h aikaa poistaa niin paljon karvoja kuin kerkeää.
  Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret) 75 min | 120€
  Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret) 75 min | 100€
  Reiko Glow 35min | 99 €
  Uusittu Reiko Glow on tehty asiakkaidemme toiveiden mukaan <3 Kirkastava ja tehokas Reiko Glow hoito sisältää mm. kasvojen sokeroinnin sekä Medikaalisen Led-valoterapian. Hoito alkaa Reikon aloitusrituaalilla, sisältäen kevyen kuorinnan tämän jälkeen koko kasvojen ja tarvittaessa kaulan sokerointi. Sokeroinnin jälkeen siirrytään Led-valo-osuuteen jonka aikana saat pitkän ja rentouttavan jalkojen paineluterapian. Led- valo rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa ja saa kasvoille ihanan hehkun. Rauhoittaa myös tehokkaasti sokeroinnin jälkeistä mahdollista ihon punoitusta. Hoitoon siältyy myös jätettava naamio ja kosteustippa.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Reiko Rakkaudesta ihonhoitoon Oy

Y-tunnus: 3370247-1

 

Reiko Käpylä 

Kullervonkatu 22, 00610 Helsinki

Puh. 044 2481 642

Reiko Kamppi

Eerikinkatu 20, 00100 Helsinki

Puh. 044 238 7139

 

info@reiko.fi

 

Tietosuojaseloste

Reiko Käpylä on tunnelmallinen kauneushoitola keskellä 100-vuotiasta puutalokorttelia. Reiko Kamppi sijaitsee urbaanissa kantakaupungissa. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita ihon- ja kauneudenhoidon palveluita edistämään ihosi ja kehosi hyvinvointia.

Reiko Rakkaudesta ihonhoitoon Oy

Y-tunnus: 3370247-1

 

Reiko Käpylä 

Kullervonkatu 22, 00610 Helsinki

Puh. 044 2481 642

Reiko Kamppi

Eerikinkatu 20, 00100 Helsinki

Puh. 044 238 7139

 

info@reiko.fi

 

Tietosuojaseloste

Reiko Käpylä on tunnelmallinen kauneushoitola keskellä 100-vuotiasta puutalokorttelia. Reiko Kamppi sijaitsee urbaanissa kantakaupungissa. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita ihon- ja kauneudenhoidon palveluita edistämään ihosi ja kehosi hyvinvointia.